Dentist Implant Dentar Ploiești – Dr Luana O’Connor MSc BSc

WhatsApp Image 2024 01 16 at 3.31.58 PM

Dr. Luana O’Connor a obținut titlul de Master în Implantologie după absolvirea unui curs oficial de implantologie dentară desfășurat pe o perioadă de 12 luni, organizat de guvern. De-a lungul ultimilor 12 ani, Dr. O’Connor s-a dedicat exclusiv procedurilor de implantologie dentară, realizând peste 7000 de implanturi dentare cu succes.

După finalizarea programului de masterat în Implantologie, Dr. O’Connor a participat la mai multe programe de pregătire și formare continuă. Ea a adus beneficii pacienților săi din România și Irlanda, oferindu-le servicii de implantologie dentară de încredere.

Această experiență extinsă și dedicarea exclusivă în domeniul implantologiei dentare confirmă abilitățile și competențele profesionale ale Dr. Luana O’Connor. Ea se străduiește să ofere pacienților săi cele mai moderne și eficiente tratamente de implantologie dentară, contribuind astfel la îmbunătățirea sănătății orale și restabilirea funcționalității danturii. La HappyDental, suntem mândri să avem în echipă un specialist cu o experiență vastă și un înalt nivel de expertiză în implantologie dentară.