Despre noi – Clinica Stomatologică HappyDental în Ploiești, România

Fondată în 2001 de către Dr. Luana O’Connor, Clinica Stomatologică HappyDental s-a născut din dorința de a oferi îngrijire dentară accesibilă pacienților din Ploiești. Încă de la început, misiunea noastră a fost să asigurăm servicii stomatologice de calitate, cu un accent deosebit pe accesibilitate și grijă față de pacienți.

În 2013, Dr. O’Connor a devenit una dintre puținele clinici din România care a deschis o filială în Irlanda, extinzându-și astfel angajamentul pentru furnizarea de servicii stomatologice de încredere și dincolo de granițele țării.

Această expansiune a fost urmată de un nou capitol în istoria noastră în 2022, odată cu inaugurarea unei clinici stomatologice modern concepute în Ploiești, situată pe Str. Malu Roșu 19. Aici, am creat un spațiu care oferă pacienților toate facilitățile necesare pentru tratamentul dentar într-un singur loc convenabil. Printre dotările noastre se numără Vatech CT Scan pentru radiografii 3D, radiografie OPG, 5 săli de tratament, acces pentru pacienții cu dizabilități, o sală dedicată de sterilizare și un sistem complet digital de arhivare a pacienților.

La HappyDental, suntem mândri să vă punem la dispoziție o gamă completă de servicii, inclusiv implanturi dentare, tratament endodontic cu microscop, ortodonție și transformări ale zâmbetului. Echipa noastră dedicată și tehnologia de ultimă generație sunt aici pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență stomatologică. Vă invităm să ne vizitați pentru a vă bucura de un zâmbet sănătos și strălucitor.

luana1

 

 

 

  • Estetica Dentara
  • Fatete Lumineers
  • Implantologie
  • Ortodonţie
  • Parodontologie
  • Chirurgie