Recapatati-va frumusetea zambetului natural si increderea in sine. EXCLUSIV, mai mult ca niciodata sistemul de albirea dintilor in cabinet  a demonstrat clinic ca acum este posibila o albirea uimitoare a dintilor. Compozitia lui unica actioneaza bland asupra dintilor prevenind orice fel de durere atit in timpul procedurii cat si dupa, Astfel dintii tai vor fi albi fara a fi afectati.

Intrebare:
Cine poate beneficia de albirea dintilor?
Raspuns:
Orice persoana peste 15 ani cu o buna sanitate orala.

Intrebare:
Este un procedeu care aduce vre-un prejudiciu dintilor?
Raspuns:
Nicidecum. Procedeul este sigur fara a afecta structura dintilor sau gingiile.

Intrebare: 
Ce inseamna acest procedeu de albire?
Raspuns:
Intotdeauna este efectuat de un medic specializat. Pe dinti se aplica un
gel care se lasa sa actioneze timp de de doua reprise a cate o jumatate de ora Cu lampa profesionala se induce o lumina albastra care actineaza cu blindete asupra gelului de pe dinti,rezultatul fiind albirea acestora.

Albirea dintilor- Dinti mai albi, mai sanatosi.

albirea-dintilor

Albirea Dintilor – albire cu  gel professional fara peroxid este un tratament exclusiv de albirea dintilor care la ora actuala face furori in majoritatea clinicilor stomatologice din SUA si Europa.

Procesul de albire cu lampa cu plasma se desfasoara de-a lungul unei sedinte de cate 60 de minute. O astfel de albire dentara poate rezista si pana la 12 luni de zile. Este important de stiut ca dintii au tendinta de a reveni la nuanta initiala. Perioada de recolorare cea mai evidenta este in primele trei luni dar aproximativ 70% din efectul de albirea dintilor se pastreaza pana la 12 luni in majoritatea cazurilor. Aceasta este conditionata si de obiceiurile alimentare ale pacientului