Ortodontie Ploiesti

Invisalign si Incognito. Ortodontie fixa, tratamente protetice, ceramica

Care este diferența dintre un ortodentist şi un dentist?

Multe personae întreabă care este principala diferenţă între ortodentişti şi dentişti. Mai puţin de 10% dintre dentişti se pot numi şi ortodentişti.

Aici, la HappyDental, avem unul dintre cei mai buni ortodentişti din România, care este calificat în următoarele domenii:

Invisalign

invisalignTratamentul Invisalign constă dintr-o serie de aliniatori aproape invizibili, care se îndepărtează apoi, pe care îi schimbaţi o dată la două săptămâni cu următorul set de aliniatori. Fiecare aliniator este fabricat individual doar pentru dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare aliniator, dinţii dumneavoastră se vor mişca – puţin câte puţin, săptămână cu săptămână – până când se vor fi îndreptat în poziţia finală prescrisă de către stomatologul dumneavoastră.Dacă sunteţi pregătit pentru un zâmbet care vă va transforma înfăţişarea, Invisalign este răspunsul pe care îl aşteptaţi. Deşi există mai multe opţiuni, nici un alt tratament nu este mai confortabil decât Invisalign. Pentru mai multe detalii click aici

Incognito

incognitoVă prezentăm protezele ortodontice invizibile Incognito™
Luarea unei decizii pentru un tratament ortodontic poate fi dificilă. Sunt numeroase opţiuni de luat în considerare.
Protezele ortodontice Incognito™ reprezintă o alegere unică pentru că pacienţii pot zâmbi cu încredere atât în timpul cât şi după tratament. Poziţionate pe partea din spate a dinţilor, protezele ortodontice Incognito sunt complet ascunse vederii.
Protezele ortodontice Incognito sunt, de asemenea, 100% personalizate pentru a se conforma prescripţiei orthodontic a fiecărui pacient. Personalizarea poate duce la un tratament mai convenabil şi mai confortabil. Pentru mai multe detalii click aici

Proteze

Sârmele protezelor dentare sunt acum realizate din materiale ce au rolul de a repoziţiona dinţii şi de a fundamenta rădăcinile, mai rapid şi cu mai puţin disconfort decât în trecut. Implanturile cu Titan pot fi ancorate în os pe partea laterală a gurii şi pe palat pentru a ajuta la tragerea dinţilor din faţă spre spate  şi pentru a face mai mult spaţiu, dacă este necesar. Molarii unui pacient cu proteză pot avea magneţi ataşaţi pentru a ajuta la ridicarea şi repoziţionarea lor. În plus, nu mai este nevoie de ham, cum se întâmpla în trecut în tratamentul ortodontic.

Ne străduim să oferim pacienţilor noştri îngrijire şi tratament de cea mai bună aici la HappyDental.