Care este diferența dintre un ortodentist şi un dentist?

Multe persoane întreabă care este principala diferenţă între medicii ortodonti şi medicii dentişti. Medicul ortodont este un medic dentist care a facut o specializare in ortodontie de 3 ani dupa ce a termnat facultatea de stomatologie (5 ani)

Aici, la HappyDental, avem unul dintre cei mai buni specialist ortodonti din România, care este calificat în următoarele domenii:

Invisalign

invisalignTratamentul Invisalign constă dintr-o serie de alignere transparente care se  schimba  o dată la două săptămâni. Fiecare aligner este fabricat individual doar pentru dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare algner, dinţii dumneavoastră se vor mişca – puţin câte puţin, săptămână cu săptămână – până când se vor fi îndreptat în poziţia finală prescrisă de către specialistul dumneavoastră ortodont..Dacă sunteţi pregătit pentru un zâmbet care să va transforme înfăţişarea, Invisalign este răspunsul pe care îl aşteptaţi. Deşi există mai multe opţiuni, nici un alt tratament nu este mai confortabil decât Invisalign. Pentru mai multe detalii click aici

Incognito

incognitoVă prezentăm aparatele ortodontice invizibile Incognito™
Luarea unei decizii pentru un tratament ortodontic poate fi dificilă. Sunt numeroase opţiuni de luat în considerare.
Aparatele ortodontice Incognito™ reprezintă o alegere unică pentru că pacienţii pot zâmbi cu încredere atât în timpul cât şi după tratament. Poziţionate pe partea din spate a dinţilor, aparatele ortodontice Incognito sunt complet ascunse vederii.
Aparatele ortodontice Incognito sunt, de asemenea, 100% personalizate pentru a se conforma prescripţiei ortodontului  fiecărui pacient. Personalizarea poate duce la un tratament mai convenabil şi mai confortabil. Pentru mai multe detalii click aici

Aparate dentare clasice

Sârmele aparatelor dentare, sunt acum realizate din materiale ce au rolul de a repoziţiona dinţii şi de a stabiliza rădăcinile, mai rapid şi cu mai puţin disconfort decât în trecut. Miniimplanturile din Titan,sunt elemente ajutatoare in planul de tratament cu aparate ortodontice. Aceste miniimplanturi pot fi ancorate în os pe partea laterală a gurii şi pe palat pentru a ajuta la tractiunea dinţilor din faţă spre spate  şi pentru a face mai mult spaţiu, dacă este necesar. Molarii unui pacient cu apparat dentar  pot avea magneţi ataşaţi pentru a ajuta la ridicarea şi repoziţionarea lor. În plus, nu mai este nevoie de ham, cum se întâmpla în trecut în tratamentul ortodontic.

Ne străduim să oferim pacienţilor noştri îngrijire şi tratament de cea mai bună calitate, sunati si faceti o programare acum aici la HappyDental.