Aici, la Clinica Stomatologică HappyDental din Ploiești, avem convingerea că ortodonția trebuie realizată în mod corect, astfel încât pacienții să beneficieze de tratamentul oferit de un Ortodont Specialist. Dr. Marius Maris, specialistul nostru ortodont, este alături de noi la HappyDental de 15 ani, aducând o vastă experiență și expertiză în domeniul ortodonției.

braces banner

Este important să subliniem că, în prezent, există mulți dentiști care oferă diverse tipuri de tratament ortodontic, însă, așa cum am observat recent, rezultatele nu sunt întotdeauna de succes. În acest context, Dr. Luana O’Connor MSc BSc consideră că pacienții care necesită tratament ortodontic, indiferent de vârstă, merită să beneficieze de cel mai bun și cel mai reușit tip de tratament ortodontic. Acest tratament ar trebui să fie administrat de către un specialist cu ani de experiență și pregătire în domeniul ortodonției.

La HappyDental, ne asumăm responsabilitatea de a oferi pacienților noștri nu doar servicii stomatologice, ci și un tratament ortodontic de cea mai înaltă calitate. Avem încredere că Dr. Marius Maris și echipa noastră de profesioniști sunt pregătiți să ofere soluții personalizate pentru fiecare pacient, contribuind astfel la obținerea unui zâmbet sănătos și frumos.

Aparate dentare clasice

Sârmele aparatelor dentare, sunt acum realizate din materiale ce au rolul de a repoziţiona dinţii şi de a stabiliza rădăcinile, mai rapid şi cu mai puţin disconfort decât în trecut. Miniimplanturile din Titan,sunt elemente ajutatoare in planul de tratament cu aparate ortodontice. Aceste miniimplanturi pot fi ancorate în os pe partea laterală a gurii şi pe palat pentru a ajuta la tractiunea dinţilor din faţă spre spate  şi pentru a face mai mult spaţiu, dacă este necesar. Molarii unui pacient cu apparat dentar  pot avea magneţi ataşaţi pentru a ajuta la ridicarea şi repoziţionarea lor. În plus, nu mai este nevoie de ham, cum se întâmpla în trecut în tratamentul ortodontic.

Ne străduim să oferim pacienţilor noştri îngrijire şi tratament de cea mai bună calitate, sunati si faceti o programare acum aici la HappyDental.