Medic Pedodont Ploiești – Pedodonție

pedodont-ploiesti

Atunci când copilul dumneavoastră se află pe scaunul de stomatologie, are nevoie să privească în ochii unei persoane care se preocupă de el şi în care are încredere. La HappyDental iubim copiii şi ştim că pot fi pacienţi foarte dificili, pentru că le este teamă. Sănătatea orală a copiilor este foarte importantă şi trebuie îngrijită la fel ca orice altceva la un copil.

Aici, la HappyDental, primim cu bucurie copiii şi ştim să avem grijă de ei şi să le câştigăm încrederea. Medicii nostrii au o bogata exeprienta in tratarea copiilor.

Cel mai bun dentist pentru copii trebuie să ştie să se poarte ca un copil. Copiilor le place să se joace cu alţi copii. Dacă doctorul transformă procesul de îngrijire într-un joc, în care copiii să joace un rol important, atunci întreaga acţiune poate deveni foarte interesantă. Medicul stomatolog poate folosi o voce mai ciudată sau o intonaţie ori un accent schimbat. Copiii sunt atenţi la astfel de detalii neobişnuite şi uneori se concentrează asupra acestora în timpul întregului proces.

Avem grijă de copiii dumneavoastră pentru că DUMNEAVOASTRĂ aveţi grijă de ei.