Fatete dentare portelan LuraSmile

fatete dentare portelan LurasmileGarantia LuraSmile – este de 6 ani, cea mai mare garantie de pe piata.

Spre deosebire de fatetele dentare clasice, unde medicul stomatolog trebuie sa slefuiasca destul de mult din dinti, fatetele LuraSmile sunt atat de subtiri incat se pot aplica pe dintii neslefuiti, deci nu necesita anestezie si totul se realizeaza fara durere, fara ace si fara injectii.

Fatetele LuraSmile sunt realizate din portelan dupa amprenta dentara a fiecarui pacient, deci sunt personalizate.

Noua tehnologie Lurasmile, fatetele clasice devin inutile

Fatetele LuraSmile sunt nedureroase deoarece ele nu necesita slefuirea structurii dentare.
Doar doctorii care detin licenta de a aplica aceste fatete subtiri cat lentila de contact, va pot transforma dintii cu forme inestetice intr-un zambet natural, frumos, conceput special pentru fiecare pacient in parte, fara a slefui dintii dumneavoastra.

LuraSmile  sunt cele mai bune din punct de vedere al grosimii- ultra-subtiri- si al rezistentei.
LuraSmile sunt reversibile- oricand se pot inlatura fara a cauza probleme dintilor pe care ii acopera

Fatete Lurasmile

Fara slefuire, fara durere . La urmatoarea vizita, doctorul probeaza fatetele pentru a se asigura ca se potrivesc perfect.
Se face o usoara demineralizare fara indepartarea structurii dentare,partea cea mai dureroasa care intervine in fatetele clasice.
Fatetele Lurasmile sunt lipite pe dintii dumneavoastra cu un adeziv special activat cu o lampa speciala.

Fara dureri dupa sfarsitul tratamentului

In doar 2 sedinte simple veti avea un zambet superb, dinti mai albi care nu isi modifica culoarea in timp, fara anestezii freze, slefuiri sau dureri.

Fatetele clasice Tehnica

Dintii prezinta coloratii, usoare modificari de forma si au spatii intre ei. Doctorul ia o amprenta pe care o trimite la laborator.

Fatetele clasice Prepararea dureroasa a dintilor
Se fac anestezii pentru a putea fi posibila slefuirea fetei vestibulare a dintilor cu freze speciale pentru a face loc fatetelor.

Posibile dureri post-operator
Un zambet frumos avem si in acest caz dar procedeul nu este reversibil deoarece slefuirea dintilor poate provoca dureri si disconfort imediat dupa terminarea procedeului.