Dental Implants

Implanturi dentare

Implant dentar Ploiesti. Preturi, chirurgie Oro Maxilo Faciala

Vezi cele mai mici preturi la implanturi dentare in Ploiesti. Cel mai bun pret, implant dentar, chirurgie oro maxilo faciala.

Implantologie si clinica de chirurgie Oro Maxilo Faciala

implant dentar1

Pentru oricine lipsa unui dinte este o tragedie si ne face sa nu mai zimbim sau sa nu mai fim noi insine. HAPPY DENTAL iti reda incredera in tine si iti readuce zimbetul pe fata. Datorita noilor metode de inlocuire a unui dinte, implanturile nu mai sunt de mult un lux ci o necesitate.Este recomandat ca, fiecare dinte lipsa sa fie inlocuit cu un implant.

Implanturile sunt radacini artificiale care printr-o operatie  sunt inserate in os in spatiile lasate vacante de extractia dintilor. Pe aceste radacini artificiale se pot face coroane solo sau punti nu mai mari de 3 elemente sau in situatia in care nu mai aveti nici un dinte se pot pune pe 4-5 implanturi o proteza mobilizabila( avantajul pentru aceasta consta intr-o stabilitate excelenta –uitati de adeziv).

Informatii despre Implantul dentar MIS (.pdf)

Sunteti derutati si nu stiti ce inseamna un implant dentar?

Implantul este un surub din titan pur ce inlocuieste radacina unui dinte lipsa deci este o radacina artificiala.

Implantul dentar este completat cu un bont protetic pe care se creeaza coroana dentara din portelan.

Tratamentul cu implant dentar se desfasoara pe parcursul a 4-6 luni. In acest timp pacientul este prezent in cabinetul dentar de aproximativ 7 ori adica 7 programari

implant dentar2

Prima vizita:

In aceasta vizita medical dentist explica pacientului cum decurge acest trtament , care sunt argumentele pro si contra , care sunt alternativele la acest tratament , precum si costurile. Pacientul trebuie sa aiba o Tomografie Computerizata , pe baza careia medical va putea stabili daca pacientul poate beneficia de acest tratament.

Tomografia Computerizata este o radiografie 3D ce permite medicului implantolog sa verifice cantitativ si calitativ osul in care se va insera viitorul implant., adica sa faca masuratori si sa aleaga dimensiunea implantului. Fara aceasta moderna analiza radiologica a osului , nici un medic implantolog care se respecta nu ar trebui sa dea nici un verdict cu privire la tratamentul cu implanturi.

  1. A doua vizita

Sub anestezie locala , se incizeaza gingia si cu ajutorul unor microfreze speciale se pregateste in os spatiul pentru insurubarea implantului, dupa care se insereaza implantul. Plaga se sutureaza si se asteapta 2 saptamani pentru vindecare

  1. A treia vizita

Se indeparteaza firele si se evalueaza vindecarea. Se cere o radiografie din partea pacientului.

  1. A patra vizita

Aceasta vizita are loc la 3 luni de la inserarea implantului, pentru a verifica vindecarea implantului dentar Se impune o radiografie de control.

  1. A cincea vizita

Dupa 5 luni de la inserarea implantului se face o mica anestezie si se descopera gatul implantului dupa care se insurubeaza capacelul de vindecare. Rolul acestui capacel este de a tine deschisa gingia in jurul implantului, si de a favoriza o vindecare optima a acesteia.

  1. A sasea vizita

In aceasta vizita se ia amprenta viitorului dinte artificial, si se alege de comun acord cu pacientul culoarea coroanei. Aceasta vizita este programata la doua saptamani de la precedenta.

  1. A saptea vizita

Este vizita finala , mult asteptata , in care se ataseaza coroana . pacientul poate zambi usurat.

Aceasta operatie este un efort de echipa intre tine si dentistii de la Happy Dental.  O continua comunicare intre pacient si echipa Happy Dental inca de la prima sedinta va face posibila intelegerea medicului despre dorintele si asteptarile pacientului iar medical implantolog va putea face planul de tratament si alegerea unui implant dentar in functie de specificul fiecaruia.

implant dentar3

Implanturile dentare nu mai sunt un lux in ziua de astazi ci o necesitate. Ele se integreaza atit de bine incit ai uitat ca ai un dinte lipsa. De cite ori nu s-a intimplat sa iti ascunzi zimbetul din cauza unui dinte lipsa? Aspectul natural al dintilor , cit si o arcada dentara integra iti da incredera in tine afectind in mod pozitiv atit viata ta personala cit si cea profesionala.

Intrebare:
Ce sunt implanturile dentare?
Raspuns:
Un Implant dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul dentar este de fapt un surub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada.Terapia pe implante de obicei necesita cateva etape impartite pe o durata mai lunga de timp,in jur de 5-6 luni.Dupa aceasta perioada implantul este acoperit cu un bont de vindecare  care are rolul de a conforma gingia si a favoriza protezarea definitiva ulterioara

Intrebare:

Voi sta fara dinte in zona frontala timp de 6 luni?

Raspuns:

Nu. Medicul tau poate sa realizeze o proteza temporara cu un dinte care sa acopere spatiul gol timp de 6 luni

Intrebare:
Cine poate beneficia de un implant dentar?
Raspuns:
Candidatul ideal pentru un implant dentar trebuie sa aiba o igiene orala foarte buna, fara boli parodontale, nefumator precum si o stare de  sanatate  generala buna.

Intrebare:
Procedeul de inserare al implantului dentar doare?
Raspuns:
NU. Intreaga operatie este efectuata sub anestezie locala, exact ca la o extractie.