Implant dentar Ploiesti. Preturi, chirurgie Oro Maxilo Faciala

Vezi cele mai mici preturi la implanturi dentare in Ploiesti. Cel mai bun pret, implant dentar, chirurgie oro maxilo faciala.

Implantologie si clinica de chirurgie Oro Maxilo Faciala

implant-dentar1Pentru oricine lipsa unui dinte este o tragedie si ne face sa nu mai zimbim sau sa nu mai fim noi insine. HAPPY DENTAL iti reda incredera in tine si iti readuce zimbetul pe fata. Noile metode de inlocuire a unui dinte prin implant nu mai sunt de mult un lux ci o necesitate. Atasarea implantului se face printr-o operatie , pentru fiecare dinte lipsa câte un implant.

Pe aceste radacini artificiale se pot face coroane solo sau punti nu mai mari de 3 elemente sau in situatia in care nu mai aveti nici un dinte se pot pune pe 4-5 implanturi o proteza mobilizabila( avantajul pentru aceasta consta intr-o stabilitate excelenta –uitati de adeziv).

Informatii despre Implantul dentar MIS (.pdf)

Sunteti derutati si nu stiti ce inseamna un implant dentar?

Implantul este un surub din titan pur ce inlocuieste radacina unui dinte lipsa deci este o radacina artificiala.

ata care sunt etapele ce trebuiesc parcurse pentru a insera un implant dentar in os.

implant-dentar2Prima vizita:

  • Se face anestezie locala ca pentru o extractie
  • Se face o incizie in gingie
  • Cu instrumente de mare precizie.se foreaza o gaura in os de marimea implantului
  • Se introduce implantul in os prin insurubare
  • Se sutureaza plaga
  • A doua vizita: la distanta de 3-4 luni de prima, timp in care implantul este osteointegrat de organism- se adauga capacelul de vindecare care comformeaza gingia

Vizita finala:

  • Se anesteziaza din nou locul
  • Se incizeaza gingia si se inlocuieste capacul de vindecare cu bontul protetic pe care se va fabrica coroana

implant-dentar3Implanturile dentare nu mai sunt un lux in ziua de astazi ci o necesitate. Ele se integreaza atit de bine incit ai uitat ca ai un dinte lipsa. De cite ori nu s-a intimplat sa iti ascunzizimbetuldin cauza unui dinte lipsa? Aspectul natural al dintilor , cit si o arcada dentara integra iti da incredera in tine afectind in bine atit viata ta personala cit si cea profesionala.

Intrebare:
Ce sunt implanturile dentare?
Raspuns:
Un Implant dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul dentar este de fapt un surub de titan care este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada.Terapia pe implante de obicei necesita cateva etape impartite pe o durata mai lunga de timp,in jur de 3-9 luni.Dupa aceasta perioada implantul este acoperit cu un bont de vindecare si o coroana provizorie care are rolul de a conforma gingia si a favoriza protezarea definitiva ulterioara

Intrebare:
Cine poate beneficia de un implant dentar?
Raspuns:
Candidatul ideal pentru un implant dentar trebuie sa aiba o igiene orala foarte buna fara boli parodontale precum si o stare de  sanatate  generala buna.

Intrebare:
Procedeul de inserare al implantului dentar doare?
Raspuns:
NU. Aceasta operatie este un efort de echipa intre tine si dentistii de la Happy Dental. La prima sedinta ne vei spune asteptarile tale iar noi vom face planul de tratament si vom alege un implant dentar in functie de specificul fiecaruia.