Despre noi – Stomatologi Ploiesti

Happy Dental Cabinet Stomatologic Ploiesti este aici pentru a vă spriji

Aici, la HappyDental Cabinet Stomatologic, am pus bazele unei echipe puternice de medici dentişti, ce au capacităţile necesare pentru a fi siguri că veţi obţine zâmbetul pe care vi-l doriţi.

HappyDental Cabinet Stomatologic este unul dintre cele mai bune cabinete stomatologice din Ploiesti oferind o gama larga de servicii.

La HappyDental suntem interesaţi de sănătatea dumneavoastră orală. Credem că oricine îşi poate păstra dinţii toată viaţa şi ne dedicăm menţinerii, readucerii şi sporirii zâmbetelor dumneavoastră cu ajutorul tehnicilor moderne şi cuprinzătoare de stomatologie. Ţelul nostru este mulţumirea pacienţilor, prin tratamente dentare fără durere ce au ca scop oferirea zâmbetului pe care îl meritaţi.

Stomatologia petru copii cere pasiune pentru HappyDental Cabinet Stomatologic iar echipa noastră de dentişti este aici pentru a avea întâmpina nevoile dentare ale copiilor dumneavoastră. Pentru aceasta, am pus bazele programului HD4Kids, în cadrul căruia copiii pot afla mai multe despre vizitele la dentist.

HappyDental Cabinet Stomatologic ofera servicii de servicii stomatologice la un nivel comparabil cu cel din afara tarii. Despre calitatea serviciilor noastre puteti citi mai multe in articolele despre estetica dentara (albire dinti) sau implanturi stomatologice.

HappyDental are o echipă de medici stomatologi şi igienişti dentari dedicaţi asigurării sănătăţii dentare de care aveţi nevoie. La HappyDental suntem de asemenea dedicaţi folosirii celor mai noi tehnologii disponibile, astfel că echipa noastră a fost instruită şi a introdus o serie de servicii dentare de ultimă generaţie în domeniile:

  • Estetica Dentara
  • Fatete Lumineers
  • Implantologie
  • Ortodonţie
  • Parodontologie
  • Chirurgie
  • Pedodontie – HD4Kids