Incognito, aparat dentar invizibil – Ortodontie in Ploiesti

Ortodontie Invizibila Incognito

Studiile specialiştilor ne semnalează că, o persoană cu o dantură frumoasă şi sănătoasă, va zâmbi mai mult, va fi mai sănătoasă şi va avea mai multă încredere în ea.

Ce este aparatul ortodontic INCOGNITO®

INCOGNITO – aparat dentar invizibil

aparat-dentar-invizibil-incognitoeste un aparat revoluţionar inventat în 2002 de către medicul german Dirk Wiechmann, fiind şi cel mai popular aparat aparat lingual în ţările Uniunii Europene, SUA şi.
INCOGNITO prezintă o serie de avantaje care îl fac extrem de atrăgător pentru adulţii cu o viaţă profesională sau socială intensă, care îşi doresc să ajungă repede şi cu eforturi minime la rezultatele dorite.

HAPPYDENTAL este prima clinică stomatologica din Ploiesti care a introdus revoluţionarul aparat INCOGNITO® şi totodată, prima clinica cu specialist certificat – în persoana Dr Marius Maris, nenumăraţi pacienţi beneficiind de rezultatele remarcabile oferite de INCOGNITO®.

Aparatul este COMPLET INVIZIBIL din exterior!

aparat-dentar-invizibil2

O informare corectă asupra evaluării necesitaţii aparatului poate fi făcută in urma consultatiei-analiza doar de către medicul specialist ortodont.

Aparatul este realizat în urma analizei şi SCANĂRII COMPUTERIZATE a mulajului danturii, într-un singur laborator din lume, aflat în GERMANIA şi se poate monta numai de specialişti acreditaţi de către Dr. Dirk Wiechmann, Germania.

MARI AVANTAJE – pentru că este confecţionat dintr-un aliaj din aur de înaltă puritate:

    • Elimina complet riscul apariţiei alergiilor
    • Reduce complet probabilitatea apariţiei cariilor

Deşi este un aparat fix, designul personalizatal aparatului face ca disconfortul cauzat de acomodarea la aparat să fie minim şi de foarte scurtă durată; în maxim două săptămâni nici nu veţi mai simţi că purtaţi aparat dentar.

INCOGNITO® versus APARATE ORTODONTICE CLASICE

APARAT INCOGNITO APARAT ORTODONTIC CLASIC
Bracket-urile sunt cimentate pe partea din interior a dinţilor – fără risc de apariţie a cariilor Bracket-urile sunt cimentate pe partea din exterior a dinţilor – risc de apariţie a cariilor şi de demineralizare a smaltului dentar
Partea metalică – AUR, a aparatului este invizibilă, alternativa estetică a aparatelor clasice Partea metalică a aparatului este vizibilă, astfel acesta devine inestetic
Bracket-urile se realizează personalizat, fiecare dinte având formă anatomica unică în zona linguala – SCANARE COMPUTERIZATA Bracket-urile sunt prefabricate şi standardizate, – forma relativ uniformă a majorităţii suprafeţelor dentare (zona vestibulara)
Indicate copiilor începând cu vârsta de 12 ani, adolescenţilor DAR ŞI ADULŢILOR Bracket-urile standard sunt indicate oricăror dimensiuni dentare sau oricărui tip de muşcătura
Nu toţi medicii ortodonţi sunt acreditaţi INCOGNITO®, pentru aplicarea tratamentului lingual Toţi medicii ortodonţi sunt instruiţi pentru aplicarea aparatelor fixe standard
Costuri ridicate Costuri scăzute
Controale necesare rare – la 6 săptămâni Controale necesare dese – la 3 săptămâni
Perioada totală de tratament – scăzută Perioada totală de tratament – ridicată

Paşii pe care îi vei urma:

  • Consultaţia-analiză a chipului în general: linia fetei, dantura, zâmbet;
  • Prezentare demonstrativa înainte/după tratament;
  • Producerea aparatului dentar invizibil INCOGNITOîn Germania-Bad Essen – durează aproximativ 6 săptămâni
  • Aplicarea aparatului şi monitorizarea evoluţiei tratamentului – controale la 6 săptămâni.

Va invitam sa aflati mai multe despre aparatul dentar INCOGNITO si posibilitatea de plata esalonata a acestuia.Contactati-ne pentru o intalnire cu medicul specialist ortodont.